top of page

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C Schilthorn Stube S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

 

 1. Scopul colectarii datelor este:

 

 • informarea utilizatorilor / clienților (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe site-ul schilthorn.ro, inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda;

 

 • informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea Comenzii;

 

 • evaluarea produselor si serviciilor oferite;

 

 • activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing [inclusiv prin trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)], de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

 

 1. Astfel, S.C Schilthorn Stube S.R.L. poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale

 

 1. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de comanda cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a S.C Schilthorn Stube S.R.L. si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre S.C Schilthorn Stube S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre S.C Schilthorn Stube S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora de activitati în scopurile prevăzute la art. 2 de mai sus.

 

 1. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre S.C Schilthorn Stube S.R.L. atat afiliatilor sai precum si partenerilor contractuali.

 

 1. In acest sens, S. C Schilthorn Stube S.R.L. poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la art. 2 de mai sus, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre.

 

 1. Prin citirea prezentelor termene si conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 

 1. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Loc. Cristian, Str. Lunga 107, Biroul 52, Jud. Brasov in atentia S.C Schilthorn Stube S.R.L., va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

 

 1. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Loc. Cristian, Str. Lunga 107, Biroul 52, Jud. Brasov , in atentia S.C Schilthorn Stube S.R.L., va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 

 • sa intervină asupra datelor transmise, respectiv pentru rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 

 • sa se opună prelucrării datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;

 

 • sa solicite transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

 

 • sa solicite stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 

 1. S.C Schilthorn Stube  S.R.L. nu promoveaza transmiterea de mesaje electronice de tip SPAM. Utilizatorul/Clientul care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul schilthorn.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

 

 1. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali

 

 1. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

bottom of page