top of page

TERMENI ȘI CONDIȚII

A. PREAMBUL. DEFINIȚII ȘI TERMENI.

 

 

1. Site-ul www.schilthorn.ro este deținut si operat de societatea S.C SCHILTHORN STUBE S.R.L., societate cu răspundere limitată, înregistrată și funcționând în conformitate cu legile române, având sediu social în Loc. Cristian, Str. Lunga 107, Brasov înregistrată la Reg. Comerțului sub nr. J8/2716/2018, Cod Unic de Înregistrare RO40175575.

 

2. Prin accesarea si folosirea acestui site, sunteți de acord  cu politica lui de confidențialitate, iar prin plasarea unei comenzi online (cât și telefonic sau prin email) sunteți de acord cu termenii si condițiile acestui magazin online, exprimați in conformitate cu Ordonanța de urgență nr. 34/2014 din 04/06/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea si completarea unor acte normative.

 

3. Dacă nu sunteți de acord cu politica de confidențialitate, termenii si condițiile site-ului, ar trebui să nu continuați accesarea acestuia. 

 

4. Site-ul www.schilthorn.ro va fi numit in continuare schilthorn.ro, iar societatea S.C Schilthorn Stube S.R.L va fi numită in continuare Schilthorn.

 

B.CONȚINUTUL.

 

 

5. CONȚINUTUL se referă la orice informație vizuală, scrisă sau notificare aflate pe schilthorn.ro sau trimise prin intermediul emailului.

 

6. Imaginile folosite si textele de pe schilthorn.ro au caracter informativ și pot varia sau diferi ocazional față de caracteristicile produselor prezentate. Schilthorn nu isi asumă responsabilitatea pentru eventuala neconcordanță dintre produse si pozele acestora furnizate online.

 

7. CONȚINUTUL este exclusiv cu titlu de prezentare și nu reprezintă o obligație contractuală a Schilthorn.

 

8. Accesul in vederea efectuării unei Comenzii ii este permis oricărui Client/Cumpărător.

 

9. Comunicarea cu Schilthorn se poate realiza prin interacțiunea directa cu acesta sau prin adresele menționate la secțiunea “contact” de pe site-ul schilthorn.ro. Schilthorn are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit sa aducă justificări pentru aceasta.

 

10. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul își asuma răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesării Contului, si, in măsura permisa de legislația in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

 

11. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Conținutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul accepta in mod expres si fără echivoc Termenii si condițiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data creării Contului si/sau utilizării conținutului si/sau la data plasării Comenzii.

 

C. CONTRACTUL. 

 

 

12. CONTRACTUL se referă la obligația Schilthorn de a furniza produsele clientului care a facut o COMANDĂ și a plătit-o online sau obligația Schilthorn de a furniza produsele solicitate de client printr-o COMANDĂ, după ce COMANDA a fost confirmată electronic de Schilthorn.

 

13. Notificarea primită pe email imediat după plasarea online a COMENZII nu este considerată o confirmare și, drept urmare, nu este considerată un CONTRACT.

 

D. COMANDA.

 

 

14. COMANDA se referă la acțiunea de a solicita produse sau servicii folosind butonul "Confirmă comanda" din coșul de cumpărături. COMANDA este considerată CONTRACT intre părți in momentul în care plata s-a făcut online și a fost confirmată de operatorul de plați online.

 

15. În afara plații deja efectuate online, Schilthorn nu consideră o COMANDA neconfirmată telefonic de către Schilthorn ca fiind un CONTRACT.

 

16. Notificarea primită de către client imediat după efectuarea COMENZII nu este o confirmare. Confirmarea COMENZII se face telefonic sau printr-un al doilea email de către Schilthorn, indiferent dacă COMANDA a fost pre-plătită sau nu.

 

17. Prin plasarea unei COMENZI pe schilthorn.ro, clientul este de acord cu termenii si condițiile schilthorn.ro si se consideră ca este la curent cu forma de confirmare a COMENZILOR de către Schilthorn.

 

18. Din motive obiective, Schilthorn iși rezervă dreptul de a notifica exclusiv telefonic clientul in cazul în care este necesară modificarea numărului de produse sau servicii din COMANDĂ. Mai departe, clientul va decide dacă acceptă modificarea sau anulează comanda, cu restituirea integrala a sumei achitate acolo unde este cazul (plata efectuata online).

 

19. CONTRACTUL intră in vigoare in momentul confirmării COMENZII de către Schilthorn.

 

20. Pentru COMENZILE la care clientul optează pentru ridicarea din magazinul Schilthorn, prețurile si rezervările produselor și/sau serviciilor sunt valabile 72 de ore de la confirmarea COMENZII clientului de către Schilthorn, în cazul in care COMANDA nu este pre-plătită.

 

21. Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea site-ului, aceste modificări devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toți UTILIZATORII/CLIENȚII.

 

22. Comandarea produsului se poate face telefonic sau online. Numărul de telefon la care puteți suna pentru a face comanda este +40739410096. Dacă doriți să comandați online, trebuie să vă faceți un cont pe site-ul nostru si să apăsați butonul "Adaugă in coș" existent in pagina produsului pe care doriți să îl achiziționați. După ce ați terminat de selectat toate produsele pe care doriți să le cumpărați, finalizați procesul de comandare apăsând pe butonul "Confirmă comanda" și completând formularul de comandă cu datele dumneavoastră sau ale firmei în numele căreia comandați.

 

23. Asigurați-vă că ați completat corect datele de contact! Imediat dupa aceea, veți primi un email de notificare a comenzii pe adresa de email pe care ați introdus-o în fișa de comandă. In cel mai scurt timp veți fi contactat de catre un membru al echipei noastre pentru confirmarea comenzii.

 

E. POLITICA DE LIVRARE.

 

 

24. Schilthorn va înregistra comanda și va realiza livrarea, ținând cont de preferințele selectate de dumneavoastră în formularul de comandă și de disponibilitatea imediată a produselor comandate (dacă sunt sau nu în stoc).

 

25. schilthorn.ro oferă următoarele metode de livrare, la alegerea cumpărătorului:

 

  • Ridicare din magazin

     

  • Livrare prin curier Brasov - gratuita

  • Livrare prin curier în țară 

     

  • Costul livrării prin curier in afara Brasovului nu este inclus în prețul produselor comandate.

 

26. Cu toate acestea, Schilthorn își rezervă dreptul ca în situația în care costurile de livrare ale unei Comenzi depășesc în mod rezonabil valoarea acesteia, să înștiințeze în prealabil cumpărătorul – înainte de confirmarea și expedierea comenzii – și să solicite ca acest cost să fie suportat de cumpărător. 

 

F. PLATA.

 

 

27. Preturile Bunurilor si Serviciilor afișate in cadrul site-ului schilthorn.ro includ T.V.A. conform legislației in vigoare.

 

28. Prețul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Schilthorn va emite către Cumpărător o factura pentru Bunurile livrate, obligația Cumpărătorului fiind sa furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația in vigoare.

 

29. schilthorn.ro acceptă următoarele metode de plată, la alegerea cumpărătorului:

 

  • Numerar sau plata ramburs. Plata se va efectua la primirea coletului sau la ridicarea acestuia din magazin.

  • plata produselor se va putea face și cu cardul, în sistem de plată on-line.

 

30. In cazul plaților online Schilthorn nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitând-se la comisioane de conversie valutara aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poarta numai Cumpărătorul.

 

G. LOCAȚIE MAGAZIN.

 

 

31. Poți comanda/cumpăra/ridica produsele direct din magazinul Schilthorn situat pe Zaharia Stancu nr. 6E, Bl. 28, Spatiul Comercial nr.4, Aleea Aviatorilor, Brasov

 

H. MODUL DE SOLUTIONARE A DIFERENDELOR.

 

32. CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii apărute între Schilthorn si Clienți / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești romane competente din Brasov.

 

 

33.Totodată, în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) NR. 524/2013 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 21 mai 2013 privind soluționarea online a litigiilor în materie de consum și de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 și a Directivei 2009/22/CE (Regulamentul privind SOL în materie de consum), atât Schilthorn cât și Clienții / Cumpărătorii (în cazul în care acesta din urmă este rezident al unui stat al Uniunii Europene), vor putea solicita soluționarea litigiilor prin intermediul Platforma SOL (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home.show), în momentul în care vor fi înființate entități de soluționare a diferendelor pe această cale.

bottom of page